HomePs4PlayStation State of Play Set til 9. marts, vil fokusere på japanske...

PlayStation State of Play Set til 9. marts, vil fokusere på japanske udgivere

Sony er vært for en PlayStation State of Play præsentation i morgen, 9. marts.

Virksomheden sagde, at hovedfokuset vil være på japanske udgivere, men der vil også være opdateringer fra andre udviklere.

Se på YouTube

Den 20-minutters udsendelse indeholder nye afsløringer og opdateringer til både PlayStation 5 og PlayStation 4 titler, og det starter på 14:00 PT, 17:00 ET, 22:00 UK .

Du vil være i stand til at se det via Twitch og YouTube.

Sony sagde ikke at forvente opdateringer om PlayStation VR2 -titler eller hardware i denne udsendelse.

Den sidste tilstand af spillet fandt sted tilbage i januar, og fokus var helt på Gran Turismo 7.

Før det var oktoberstilstanden, der afslørede udgivelsesdatoen for Deathverse: Let It Die, Indie Pop Biopoic Game We Are Ofk blev annonceret sammen med en opdatering til Bugsnax, nyt gameplay i fem nætter på Freddy’s: Sikkerhedsbrud blev vist, Dødens dør fik en udgivelsesdato for PS4 og PS5, Kartrider: Drift blev annonceret for en 2022 -udgivelse på PS4, en åben betatest for King of Fighters 15 blev dateret, vi fik et nærmere kig på Little Devil Inside’s World Map, og Star Ocean The Divine Force blev annonceret sammen med en 2022 -udgivelse på PS4 og PS5.

Læs også  Fortnite: Kapitel 2 Sæson 4 - Hvor finder du Panther's Prowl
RELATED ARTICLES
- Advertisment -