ForsideNewsThe Sims 4 Kits markerer det uvelkomne returnering af mikrotransaktioner

The Sims 4 Kits markerer det uvelkomne returnering af mikrotransaktioner

Da jeg så, at The Sims 4 introducerede en ny pakke med mikroindhold, der hedder Kits , var min første reaktion et dybt, træt suk.

Hvis du hyppige onlinepladser dedikeret til The Sims-franchisen, ved du sandsynligvis, at ældre generationer af spillet har tendens til at blive husket ret kærligt. Dette er i modsætning til de betydeligt mere blandede reaktioner på seriens aktuelle iteration, som i øjeblikket er The Sims 4.

The Sims 3 vs The Sims 4 er et særligt omstridt spørgsmål lige nu blandt fans af serien. Jeg har mine præferencer, men jeg prøver at holde mig væk fra det, hvor det er muligt. Primært er jeg i fandomrum for at fejre medier, jeg nyder, og ikke stresse over, om andre mennesker er enige med mig på hvert punkt. Og jeg gør nyder The Sims enormt.

Jeg har dog altid haft en knogle at vælge, når jeg uklogt vadede ind i online debatter om hvilket spil der gjorde det værre. The Sims 3 Store skilt dig med rigtige penge i bytte for eksklusivt indhold, som kunne være alt fra en ny spilverden til en enkelt kosmetisk genstand. Efter min mening forbliver det muligvis den værste enkeltstående beslutning i franchisens historie. Det faktum, at The Sims 4 fjernede funktionen var efter min mening en af ​​efterfølgerens store forbedringer af sin forgænger.

Tilbage i 2013 ville køb af alt indhold til The Sims 3 – basisspillet, udvidelsespakker, tingpakker plus alle varer i butikken – have bragt dig tæt på $ 75.000 tilbage. (Det er faktisk mere i dag.) Jeg er normalt færdiggørelse, men det er forbløffende. Til sammenligning koster det at købe alle de hidtil udgivne tilføjelser til The Sims 4 omkring $ 700 – stadig helt latterligt, men ikke desto mindre er det en måneds leje kontra et generøst depositum på 25% på et pant.

Set på denne måde er tilføjelsen af ​​tre stykker mini-DLC til The Sims 4 til $ 5 stykket ikke for uhyggelig, selv med mere at antage at følge. Efter min opfattelse bliver de nødt til at introducere mindst 15.000 af tingene, før de trods alt fangede The Sims 3 Store.

Men det ser ud til at markere den langsomme krybende tilbagevenden af ​​mikrotransaktioner til The Sims, hvilket bestemt er noget, jeg heldigvis kunne have levet uden – som jeg faktisk har gjort siden The Sims 4 kom ud i 2014.

Min hensigt er bestemt ikke at skamme nogen, der køber indhold fra The Sims 3 Store, eller som kan lide udseendet af disse sæt til The Sims 4. Hvis det gør dig glad, og du har råd til det, er der sandsynligvis værre måder at fritter væk en få pund.

Men jeg kan ikke ryste følelsen af, at introduktionen af ​​Kits markerer en tilbagevenden til, hvad der for mig (dog selvfølgelig ikke for alle spillere) føles som franchiseens dårlige gamle dage. Sims 4 får ikke altid tingene rigtigt, men indtil nu har de i det mindste modstå trangen til at opkræve dig en egentlig ægte dollar for at give din sim en ny klipning, selvom historien havde lært dem, at de kunne gøre det.

Desværre opkræver de dig nu en reel ægte dollar pr. Digital støvsuger.

Hvis du stadig er nysgerrig efter at se, hvad alt det ballade handler om, er alle tre nye sæt til The Sims 4 – Bust the Dust, Country Kitchen og Throwback Fit (det skulle helt sikkert være ‘fitness’?) Nu købes på pc, Xbox og PlayStation.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES