ForsideNewsJeg fandt trøst i Mario Kart, mens jeg blev mobbet

Jeg fandt trøst i Mario Kart, mens jeg blev mobbet

Det er ikke en kæmpe nyhed at lære om et barn, der bliver mobbet. Så forfærdeligt som det er, det sker. Og det skete faktisk med mig, da jeg var i skole. I løbet af en uge, hvor vi alle søger at finde sølvforet, når tingene ser så dystre ud, tænkte jeg, at tiden var inde til at fortælle min egen historie om Super Mario Kart hjalp mig og hjalp mig med at få nogle triste tider.

Nogle nødvendige oplysninger først: mens serien generelt er en af ​​de bedste nogensinde, hører jeg ikke noget af denne vrøvl om Mario Kart 64 eller Double Dash er overlegen. Det er de ikke. Originalen, der blev udgivet af Nintendo helt tilbage i 1992 for SNES, var den første og største, mest fordi den pralede optagelsen af ​​sporet Ghost Valley 1. Lige dele, der er vanskelige og uærlige, idet man lærte kursets komplicerede natur kunne se dig nå gennembrudshastigheder, og det at risikere det hele for at misbruge genvejen ved hjælp af en veludviklet fjer-power-up for at hoppe et lille hul havde mere spænding end en Hollywood-film. Skru armageddon og menneskehedens forestående undergang. Jeg bliver nødt til at trykke på en knap i det rigtige øjeblik for at sikre, at jeg er færdig i første omgang. Det forbliver et mesterværk.

Der er utallige anekdoter som denne, jeg kunne anvende på Super Mario Kart, men det var disse forviklinger, der fik mig til at forelske sig i det, og hvorfor det var sådan en stråle af håb, da jeg vidste, at en anden skoledag var foran mig. Hvis du har lidt en lignende mobningoplevelse, ved du, hvor skræmmende det kan være, ved ikke at vide, om du endelig bliver ignoreret eller bliver nødt til at lide det. I bagspejlet skulle jeg have fortalt nogen eller søgt hjælp fra mine lærere, men det er en hård bevægelse at gøre, når jeg forbliver stille synes at være mere fornuftig. Det er som når du er ude og står over for et bange møde med en hveps. Hvis du forbliver tavs og ikke irriterer det, vil den forhåbentlig bare glemme dig og fokusere på en anden. Jeg kalder dette T-Rex-metoden.

Selv med en sådan modgang, var jeg dog ligeglad, da jeg kom hjem. Det var et løb fra døren til Super Nintendo for at få den gode controller – den anden var blevet ødelagt af adskillige afvisning fra en væg – ved at vælge Koopa Troopa (der stadig er den bedste karakter, forresten) og sigte mod det første sted. Det var godt af dig selv, bedre med en anden, og det var så populært i min husstand, at et “stolsystem” endda blev sat på plads. Vinderen sad i yderste venstre sæde og blev der, så længe de ikke tabte. Hvis de gjorde det, blev de sendt til slutningen af ​​rækken, langsomt ved at gå tilbage til den dyrebare anden afføring, hvor du havde en anden chance for succes. Dette, jeg lover, var mere vanedannende end Premier League.

Med alt dette sagde, var intet bedre end en hændelse, hvor de sædvanlige begivenheder på dagen ændrede sig. Jeg plejede at få bussen til skolen, som jeg er sikker på, at mange af jer gjorde, og i et så begrænset rum – og som det yngste medlem af gruppen – var det bare et nemt sted at blive plukket på. Da andre var ældre, havde de magten til at bære bukser, mens jeg var nødt til at bære shorts, og det var en sjældenhed, når nogen ikke slap mig på låret, før jeg råbte ‘ALRIGHT MILLER!’. Det var ikke sjovt.

Dette var grunden til, da jeg så en af ​​de sædvanlige skyldige komme min vej, jeg stagede mig selv for en lugt. Det skete ikke. I stedet satte han sig ved siden af ​​mig og spurgte, om jeg havde spillet Super Mario Kart. Bekymret for det var et trick, jeg var lidt illusiv, men min kærlighed til Bowsers Slot var tydelig skrevet over hele mit ansigt. I et øjeblik forstår jeg stadig ikke den dag, han fortalte mig at fortælle min bror, at hvis du accelererede, da løbetællingen startede, ville du få en hurtig start. Som alle ved, var dette ikke tilfældet. Gør det, og du stoppede.

Imidlertid tildelte han ikke kun dette stykke information mig, men fulgte det op ved korrekt at fortælle mig, hvordan jeg skulle zoome væk fra resten af ​​pakken, før det grønne lys ramte. Jeg gjorde alt dette, så snart jeg kunne, og at se mit søskende se fuldstændigt dumt, da jeg rakede ud, var på det tidspunkt et af de bedste punkter i mit unge liv. Hvis du da havde spurgt mig, havde jeg fortalt dig, at det var den største dag nogensinde.

Jeg har stadig ingen idé om, hvorfor han gjorde det, men jeg ved godt, at den næste dag behandlede han mig som en ligelig, og tør jeg sige det, en ven. Jeg kan godt lide at tro, at min passion for Mario Kart havde skubbet nogen forskelle til side. Hastighedsstart er en evne, jeg har været afhængig af i årtier, og det hele startede under de mest usandsynlige omstændigheder.

Så den største afhentning herfra, formoder jeg, er, at du aldrig ved, hvad der vil ske, selv under dårligere tider, og at igen, Super Mario Kart er den bedste post i franchisen, tæt fulgt af Mario Kart DS. Nintendo, mens vi har denne chat, giver bare Mario Kart 8 Deluxe Netflix-behandlingen og frigiver løbende spor fra nu, indtil den dag, jeg dør. Og lav en af ​​disse Ghost Valley 1 for godheds skyld. Det er 2020! Vi har ventet på, at det skal vende tilbage længe nok.

Tak og vær sikker.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES