HomePcHarley Quinn ankommer til Fortnite med en sjov hud og et sæt...

Harley Quinn ankommer til Fortnite med en sjov hud og et sæt udfordringer

Fortnite-spillere kan snart løbe rundt som Harley Quinn i spillet.

Harley Quinn ankommer ind Fortnite starter i dag kl 16:00 PST, 19:00 EST, 12 am UK.

Du kan hente huden gennem varebutikken via Harley Quinn Bundle, der inkluderer Harley Quinn Outfit og Harley Hitter og Punchline Pickaxes.

Hun ankommer også med udfordringer, der vil transformere hende fra “Lil Monster XoXo Harley til Always Fantabulous Harley.”

Hvis du vil låse Always Fabulous Harley op, skal du gøre det udfyld følgende udfordringer:

  • Placer top 30 i solo, duoer eller tropper, derefter top 20 og derefter top 10.
  • Hit svage punkter.
  • Del skader ved hjælp af Pickaxes.

Du kan hente Harley gennem Item Shop indtil den 17. februar.

Denne uge er den nye Love and War-begivenhed også live. Kærlighed og krig er en ny community-made Search and Destroy LTM. I det spiller hold på seks op til 11 runder. Vind seks runder, og du vil opnå “total sejr.” Vi har mere information om kærlighed og krig i dette praktiske indlæg.

Læs også  Destiny 2: Season of the Worthy - Starttid, ændringer til underklasser, våben og mere
RELATED ARTICLES
- Advertisment -