HomePcEt Minecraft real-time strategispil er angiveligt i værkerne

Et Minecraft real-time strategispil er angiveligt i værkerne

En rapport siger, at et Minecraft realtidsstrategispil i øjeblikket er i værkerne.

Dette er ifølge den tidligere Giantbomb -vært Jeff Gerstmann, der rapporterer at have set noget af spillet.

Ifølge Gerstmann er titlen i øjeblikket i test, og udviklingen går godt nok til, hvor den kan vises under Xbox og Bethesda Showcase på søndag (tak, Eurogamer).

Spillet siges at have en “Steve-lignende” karakter, der vil lede andre i kampe mod Minecraft-fjender. Det spiller i tredjepersons udsigt og vil have en “historie og klip-scener og alt dette andre ting.”

Gerstmann afslørede ikke, hvilket studie der arbejdede med spillet.

Xbox og Bethesda Showcase starter 12. juni kl. 10.00 PT, 13:00 ET, 18:00 UK.

Apropos Minecraft blev den seneste opdatering til hovedspillet for nylig frigivet. Den vilde opdatering ankom den 7. juni og leveres med to nye biome, nye pøbel, blokke og mere.

Læs også  Jordet demo skal gøres tilgængelig på Steam og Xbox One
RELATED ARTICLES
- Advertisment -