HomeGuideDestiny 2: Sæson af den værdige opdateringstid - hvornår låses frigørelsen på...

Destiny 2: Sæson af den værdige opdateringstid – hvornår låses frigørelsen på tværs af alle regioner?

Opdateringen til den 10. sæson af Destiny 2 frigives senere i dag, så lad os tage et kig på, når nedetid begynder, og vigtigst af alt, når du kan springe ind igen og spille.

Sæsonen af ​​det værdige er ved at begynde, der bringer Trials of Osiris, nye Exotics og en historie, der involverer Warmind, Rasputin. Hvem du måske husker ikke kun fra udvidelsespakker forbi, men vaniljeudgivelsen af ​​det originale Destiny.

For at forberede spillet til opdateringen, vil der være lidt nedetid fra 16:00 GMT / 11:00 ET / 8 AM PDT i en times tid, før du kan downloade 2.7.0-opdateringen. Servicevedligeholdelse fortsætter indtil omkring 19:00 GMT / 14:00 ET / 11:00 PT, men du vil være i stand til at logge ind og afspille på det standardindstillede tidspunkt. Forhåbentlig. Når vedligeholdelsen fortsætter, kan du muligvis kæmpe for at logge ind med det samme og blive sparket et par gange.

Officielt begynder The Season of the Worthy ved den ugentlige nulstilling. Hvis du har glemt, hvornår det er, kan du kontrollere din regionale oplåsningstid på listen nedenfor. Du kan også tjekke, hvad der er nyt i Season of Dawn her.

Destiny 2: Sæson af de værdifulde opdateringstider

  • 18:00 GMT
  • 13:00 ET
  • 22.00 PDT
  • 05.00 AEDT

Ved siden af ​​den nye sæson får underklasser en revision for at afbalancere tingene, og vi ser store ændringer i levetiden for visse legendariske våben.

Ud over nye mål at jage efter, inklusive søde eksotiske våben, har du en ny artefakt til at tænde op, med en ny pakke med magtfulde mods opdelt i fem niveauer.

Læs også  Elden Ring Patch forbedrer stabilitet, spiller kontrol, balancering, mere

For PvE-fans kommer der en ny aktivitet kaldet Seraph Tower, der lanceres i Season of the Worthy. Dette ligner de Obelisk-aktiviteter, du gik på med Osiris i den sidste sæson. Som altid skal der være noget køligt nyt tyvegods i butikken.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -