HomePcCall of Duty: Warzone får nye våben i dagens opdatering

Call of Duty: Warzone får nye våben i dagens opdatering

Call of Duty: Warzone og Modern Warfare forventes opdateret i dag.

Senere idag, Call of Duty: Warzone vil få lidt af en våben tyvegods ryster, og Modern Warfare modtager et nyt kort.

Puljen med våben, der findes i Warzone, udvides med 725 haglen, MK2 Carbine, EBR-14 marksman rifle og Deagle. Alle fire vil falde i almindelige og usædvanlige sjældenheder.

Hvad angår multiplayer med moderne krigsførelser, er kortet drillet helt tilbage i starten af ​​sæson 2 næsten her. Dette 6v6 mellemstore kort kaldes Khandor Hideout, er angivet i Urzikistan.

Andre steder i dagens opdatering vil et nyt operatørpakke være tilgængeligt i butikken med Talon, den operatør, du har set på skærmbilleder og drillet i spillet. Talon er en koalitionsoperatør og kommer med sin hund, der er med i sit færdige træk. Talons bundt inkluderer to våbentegninger og to lag over spring.

Infinity Ward sagde ikke, hvornår opdateringen vil falde, men det er sikkert at antage, at det vil være som normalt 11 am PT, 14:00 ET, 18:00 UK få øje på. Det er dog værd at bemærke, at nyt indhold ikke vil være tilgængeligt i yderligere 12 timer 23:00 PT, 02:00 ET, 6:00 UK.

Læs også  Diablo 4 har lejre i Far Cry-stil, som du har brug for at befri
RELATED ARTICLES
- Advertisment -