ForsideNews“Badet var forkert form” - Henry Cavill ville genskabe Geralts ikoniske Witcher...

“Badet var forkert form” – Henry Cavill ville genskabe Geralts ikoniske Witcher 3 badekar-scene

Når du tænker på The Witcher, hvad er det første billede, der kommer til dit sind? Er det Geralt med fødderne stående ud af badet? I så fald er du ikke alene.

Netflix’s The Witcher-serien har sin egen badescene, hvor Geralt-skuespiller Henry Cavill doven leger med vandoverfladen med det ene knæ stikker ud af badet. Hvis vi imidlertid bare havde haft et andet formet badekar, kunne vi have fået den fulde Quentin Tarantino-behandling. Sig det med mig: fødder! Feet! Feet! OK, dette blev hurtigt underligt.

”Jeg ved ikke, hvor mange mennesker indså, hvor ikonisk det var – at der allerede var en visuel vedhæftet,” sagde Cavill i et interview med BBC. ”Og så, da jeg kom ind i det bad, sad jeg der og tænkte:” Jeg spekulerer på, om nogen ved, hvor meget dette kommer til at eksplodere, netop denne scene ”. Jeg prøvede at sætte fødderne op, og det kunne jeg ikke – badet var den forkerte form. Men jeg tænkte, at det måske også var lidt meget. ”

Cavill taler også om at få Geralts stemme rigtigt i showet og tilskrive en vis indflydelse til Witcher 3-skuespiller Doug Cockle.

”Jeg tog også en side fra Doug Cockles bog, fordi han gjorde en forbløffende performance, og jeg ville gøre det til noget, der havde en masse vægt, når du siger meget lidt,” forklarede Cavill. ”Jeg fandt, at min naturlige accent ikke helt skildrede det, jeg ville have, at Geralt skulle fremstille i de øjeblikke, hvad enten det var et grynt, et enkelt ord eller et par ord rettet mod en bard. Jeg ville gøre det til min egen, mens jeg bestemt tog inspiration fra Dougs fantastiske arbejde. ”

Filmning til sæson to af The Witcher starter i år. Vi får en animeret Witcher-serie, der fokuserer på Vesemir i mellemtiden.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES