HomeNewsVi lærer mere om PS5 i morgen

Vi lærer mere om PS5 i morgen

I morgen er en stor dag for PlayStation.

Det har Sony annonceret PS5 førende systemarkitekt, Mark Cerny, vil tilbyde et “dybt dyk i PS5’s systemarkitektur, og hvordan det vil forme spilets fremtid” i morgen.

Tweeten, der annoncerer denne nyhed, peger på PlayStation Blog, men det er ikke klart, om dette bliver en livestream eller et forberedt blogindlæg, vi gætter det sidstnævnte. Under alle omstændigheder falder nyheder kl 09:00 PT, 12:00 ET, 16:00 UK.

I morgen kl. 9 stillehavstid vil PS5-ledesystemarkitekt Mark Cerny give et dybt dyk ned i PS5’s systemarkitektur, og hvordan det vil forme spilets fremtid.

Se i morgen på PlayStation Blog: https://t.co/bgP1rXMeC8 pic.twitter.com/BSYX9tOYhE

– PlayStation (@PlayStation) 17. marts 2020

Tidspunktet for dette er bestemt interessant. Microsoft er lige færdig med at afsløre masser af ny information om Xbox Series X i en række blogindlæg, der dækkede fuld konsolspecifikationer, nye funktioner som Quick Resume, hardwarebaseret ray-sporing, nye bagudkompatibilitetstilsætninger og endda den fornyede controller.

Til sammenligning har Sony været stille, da den talte med Wired i oktober sidste år. I de mellemliggende måneder har vi kun nogensinde fået et nyt logo, der ligner det gamle, med undtagelse af nummeret.

Det er dog bedst at temperere dine forventninger, da navngivende ”systemarkitektur” bare kunne betyde, at vi får nogle ambitioner på højt niveau og ikke de kødfulde detaljer, vi har håbet på. Vi vil være her for at bringe dig alle og alle dem, som altid. Indtil da er her alt bekræftet om PS5.

Læs også  Rockstar-forfatter og medstifter Dan Houser vil ikke være med for GTA 6 - han forlader
RELATED ARTICLES
- Advertisment -