HomeNewsSteam Game Festival starter i dag med over 40 gratis spildemoer

Steam Game Festival starter i dag med over 40 gratis spildemoer

Game Festival kommer tilbage til Steam til endnu en weekend med gratis spildemoer.

Efter succes med den første Spilfestival, der løb på Steam sammen med The Game Awards 2019, Geoff Keighley og co bringer det tilbage.

Forårudgaven af ​​The Game Festival vil også være tilgængelig på Steam, denne gang fremhæve over 40 spil, hvis demoer var beregnet til den nu forsinkede GDC-begivenhed, samt andre forskellige udviklersamlinger, som alle blev aflyst som et resultat af coronavirus udbrud.

Forårudgaven af ​​@thegamefestival lanceres i morgen kl. 10 PT på @Steam Spil og download gratis versioner af første look af mere end 40+ spil, der oprindeligt var indstillet til GDC 2020 pic.twitter.com/WG3vBHzts9

– Spillefestivalen (@thegamefestival) 17. marts 2020

Disse demoer repræsenterer spil under udvikling, og de vil være tilgængelige til at downloade helt gratis i en begrænset periode. Alt dette starter i dag kl 10:00 PT, 13:00 ET, 17:00 UK på Steam. Du har indtil de samme tidspunkter mandag den 23. marts til at downloade og spille et af de fremhævede spil.

Når festivalen starter, finder du alle spil på en side på Steam; knudepunktet for The Game Festival. Derude vil du blive taget med til at gemme sider til hvert respektive spil, hvor du kan lære mere om dem og downloade deres demoer.

Intet af de fremhævede spil er blevet annonceret, så bedst gå til siden ved linket, når det er tid (siden er endnu ikke live).

Læs også  Godfalls nye Combat Trailer viser mere PS5-gameplay
RELATED ARTICLES
- Advertisment -