HomePcSe Summer Game Fest 2022s live show her i dag

Se Summer Game Fest 2022s live show her i dag

Summer Game Fest vender tilbage i dag med et to-timers live-udstillingsvindue, som forventes at bringe os et væld af opdateringer om eksisterende spil, nye afsløringer og andre overraskelser.

Showet starter i dag på 11:00 PT, 14:00 ET, 19:00 UK , streaming live på YouTube og Twitch – og vi har indlejret begge links nedenfor.

Hostet af Gaming Santa, Geoff Keighley, starter dagens præsentation effektivt den ikke-E3-sæson af meddelelser. Selve showet vil indeholde afsløringer fra et stort antal tredjepartsudviklere og udgivere, store og små. Du kan forvente, at alle større platforme bliver dækket takket være begivenhedens platform-agnostiske karakter.

Vi kan endda se teasere for større afsløringer ved udgiveres egne begivenheder, skønt ikke mange af dem sker i år. Grundlæggende skal du ikke udelukke noget, selvom du bestemt skal holde dine forventninger i skak, da mange virksomheder simpelthen ikke har meget at vise i år.

Bekræftede spil hidtil inkluderer Call of Duty: Modern Warfare 2, Callisto Protocol, Warhammer 40.000: Darktide, Gotham Knights og Cuphead. Listen over deltagende udgivere er endnu større, med store spillere som 2K, Capcom, Bandai Namco, Focus Entertainment, Deep Silver, Square Enix, Sega samt Sony og Xbox.

Summer Game Fest har altid leveret i de senere år, skønt showet er blevet oppustet siden sine tidlige dage. Nå, skulle give dig nok tid til at stå op og gribe en snack.

Se på YouTube

Læs også  Call of Duty Warzone spillere vred over unfixed 'Pay-to-win' Usynlig hud
RELATED ARTICLES
- Advertisment -