ForsideSwitchSe Nintendos Switch Indie World livestream her i dag

Se Nintendos Switch Indie World livestream her i dag

Flere indie-spil er på vej til Nintendo Switch, og vi finder ud af mere om dem i dag.

Nintendo er vært for en Skift Indie verden livestream i dag kl 10:00 PT, 13:00 ET, 17:00 UK. Det 20-minutters show fokuserer på indie-spil, der snart kommer til Switch.

Dette er den første Indie World Direct i år, og den første siden sidste december’s Switch Indie World. Som sædvanligt er der ikke afsløret specifikke detaljer om, hvad man kan forvente. Dagens udstillingsvindue er faktisk en af ​​to rygtet retningslinjer for marts.

Det nævnes, at den næste falder inden udgangen af ​​måneden med fokus på indhold fra første parti. Vi har integreret YouTube-afspilleren til dagens strøm nedenfor:

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES