HomeSwitchSe Nintendo Indie World -udstillingsvinduet her

Se Nintendo Indie World -udstillingsvinduet her

Nintendo vil fortælle os om et par indie -spil, der kommer til Switch.

Nintendos næste livestream finder sted i dag. Det er endnu en episode af Nintendo Indie World -serien, der udelukkende er dedikeret til kommende indiespil på vej til Switch.

Dagens udstillingsvindue starter kl. 9.00 PT, 12.00 ET, 17.00 UK og varer omkring 20 minutter. Nintendo driller normalt ikke, hvad fans kan forvente af sine forskellige begivenheder, selvom vi uanset bør have et solidt show.

Du kan følge med på YouTube (link integreret herunder):

Se på YouTube

Læs også  Fortnite: Kapitel 2 Sæson 4 - Hop gennem en flammende ring ved Salty Springs
RELATED ARTICLES
- Advertisment -