HomeVideoSe dagens store PS5-afslør her

Se dagens store PS5-afslør her

Vi forventer nogle store PS5-nyheder i dag.

Sonys næste store PS5 afslører finder sted i dag. Platformejer annoncerede, at bly-systemarkitekt, Mark Cerny, vil dele mere om konsolens systemarkitektur i dag.

I henhold til den officielle japanske PlayStation Twitter-konto var Cernys session oprindeligt beregnet til GDC, som for nylig blev udsat.

Showet starter i dag kl 09:00 PT, 12:00 ET, 16:00 UK på PlayStation-bloggen, og Sony siger, at vi finder ud af, hvordan PS5’s nye arkitektur “former spilets fremtid.” Du kan se det nedenfor.

Dette kan være et vilkårligt antal ting, fra et teknologisk fokuseret dybdyb i detaljer som CPU og GPU-strøm til mere brede demonstrationer af, hvordan AMDs mere effektive arkitektur sammen med den ultrahurtige SSD kan bringe en meningsfuld ændring i måde vi spiller spil på.

Vi bringer dig alle nyheder i dag, da de er tilgængelige.

Gå til linket for alt, hvad vi ved om PS5.

Læs også  Halo 3: ODST-test kommer denne måned, cross-play og input-baserede kampe i værkerne
RELATED ARTICLES
- Advertisment -