HomeHorrorResident Evil Remakes er fine og alt sammen - men jeg ville...

Resident Evil Remakes er fine og alt sammen – men jeg ville handle dem for mere død stigende

I en nylig episode af Newhotgames ‘Bedste Games Never’ podcast – som er fremragende, forresten – blev Dead Rising et emne for varm samtale. Det føles passende, at det gjorde – som den episode af podcasten blev frigivet bare et spørgsmål om dage før denne uges jubilæum for serien, der startede tilbage den 8. august 2006.

16 er ikke nøjagtigt et teltpoljubilæum til Mark, men Dead Rising er værd at fejre uanset året. Med klassisk Capcom -rædsel får en genopblussen takket være et revitaliseret Resident Evil -skub, hvilken bedre måde at drage fordel af den nyfundne tørst efter skræk end mere død stigende! For at tale om, hvad der gør serien så stor, og hvorfor den fortjener at stige fra graven, taler Alex og Connor om, hvad der gør serien så stor, og hvad de gerne vil se revideret i fremtiden.

Bare gør det ikke igen. Venligst ikke.

Alex : Nå, jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Jeg var den fyr, der købte Dead Rising på podcasten – til episoden ‘Bedste spil, du var latterligt begejstret for som teenager’. For mig var det en perfekt pasform til den kategori; Jeg var 17 på det tidspunkt, og Dead Rising var det første spil i denne konsolgenerering, hvor jeg lige kiggede på det og ikke kunne tro, hvad jeg så. Antallet af zombier! Antallet af interaktive genstande! Hvor åbent det så ud! Det kom den bedre del af et år ind i 360’s liv, men det var det første spil i den generation, der virkelig wowed mig med den nebulous følelse af næste generation.

Men tinget ved død stigning er, at det bare var slags … mere end det? Det fik mig gennem døren med de hundreder af zombier ting, men den gimmick tjente faktisk et virkelig smart formål i selve spillet.

Det er virkelig et spil om positionering, om timing og om at lære urværksmekanikken i en verden, så du kan misbruge dem og planlægge fremover i fremtidige gennemførelser. Når jeg skriver dette, er jeg klar over, at det igen har nogle underlige små ligheder med de nylige Hitman-spil, hvor spillet er på sit mest tilfredsstillende, når du praktisk talt forhindrer begivenheder for at sikre dig, at du er i det rigtige Sted for at redde en overlevende eller tackle en psyko.

Når du har fået fat i det, afslører klare stier mellem missioner sig selv.

Læs også  Minecraft Dungeons får et nyt sæsonkort med fire DLC

Jeg synes, det første spil er langt og væk det bedste, men jeg er også en af ​​de mennesker, der vil gå til at slå for Dead Rising 2, og endda 3. Det er bedst, at vi foregiver, at 4 ikke skete. Men selv 2 og 3 fik og forstod meget af den originale magi på forskellige måder.

Det gør mig særlig trist over, at Capcom har parkeret serien, men alligevel finder tiden til at udsætte Resident Evil Games bi-årligt eller endnu hyppigere. Dead Rising har stadig noget at tilbyde.

Connor : Jeg tror ikke, jeg har følt mig så jaloux på en uges podcast -gæst, end da jeg hørte Dead Rising kom op på den seneste episode. Dead Rising var en af ​​mine første 360 ​​kampe tilbage, da jeg var en før -teen – noget snek til mig uden mine forældres viden fra en fætter, der også var skyldig i smugling af Mortal Kombat og Gears of War -diske på min måde. Når man ser tilbage, var det sandsynligvis ikke en god ide at tragt det ting til en 12-årig. Men wow. Hvilket spil, der var død, var for min mærkbare babyhjerne.

Et af de aspekter, der stod ud for mig dengang, og fortsætter med at stikke ud som en rigtig velsignelse til de tidlige poster i serien, er vægten på tidsstyring. Som Alex påpegede, er der en reel appel til at lære udviklingen af ​​begivenheder og planlægge en rute effektivt, men i mit sind er det de tidlige timer, hvor du ikke kender den ideelle vej gennem Willamette, den døde stigende trives i. Skynd dig tilbage til Safehouse med overlevende på slæb, da en hovedmission kryber tættere, kun for Gone Guru til at begynde at spille og en jeep fyldt med indsatte for at begynde at kæmpe mod dig. Et ”åh sh*t” -øjeblik.

Zombier på egen hånd er ikke en big deal, men i et hast er de et mareridt.

Jeg fandt, at jeg gradvist kørte væk med Dead Rising, da nye spil i serien kom ud, Dead Rising 2 var Hella sjov, men syntes at miste noget af den frygt, der gjorde sin forgænger så morisk, handel med en mere dynamisk, action -thriller -stemning . Da Dead, Rising Rising 3 rullede rundt, var det tydeligt, at serien forgrenede sig i en retning, der ikke stemte overens med det, jeg virkelig ønskede – dens antagonister mindre sympatiske, dens temaer mindre subtile. Da jeg spændte ind og kæmpede Adam klovnen i det første spil, blev jeg forstenet – intet gjorde det virkelig for mig i Dead Rising 2, så meget mindre 3.

Læs også  Destiny 2's næste udvidelse afsløres den 9. juni

Ligesom Resident Evil gik serien ud i solnedgangen med handling i tankerne, mens han kastede dens doomish, hjemsøgende vibber. Når jeg sammenligner Frank West knælende nedslået på en tank i slutningen af ​​Dead Rising, med ham, der tager selfies med zombier i Dead Rising 4, føler jeg mig dybt, dybt, trist. Jeg ville meget gerne se Capcom tage den samme lektion fra Resident Evil 2 -genindspilning og RE7 og revidere serien med sine originale temaer og tone. Ude med den nye, ind med den gamle.

Alex : Du ved, jeg havde ikke noget imod det faktum, at Dead Rising 2 ringede tilbage på frygt. Det, jeg fandt interessant ved det spil, er, at det undersøger, hvad der sker i en shitty verden, efter at de er vant til mareridtscenariet for de døde stigende – det bliver en trivialitet. Og DR2 smager dig i ansigtet med den fulde kraft lige ved begyndelsen, hvad med Chuck er en del af en snoet zombie-draying reality-tv-show, komplet med stor hype-musik. Og det show er også indfanget i universet til en multiplayer-tilstand! Det er meget klogt.

Jeg kan også godt lide, hvordan DR2 rekontekstualiserer tidsgrænsen gennem Chuck, der skal give Katey den vigtige medicin for at forhindre hende i at dreje – og Chucks hengivenhed til hende der kontrasterer pænt med de andre temaer i spillet – de mennesker, der står op og kræver zombier, behandles med værdighed, den syge udnyttelse af dem … det er pænt.

At have Katey som en vigtig kilde til stress er en fantastisk måde at holde spillet anspændt på.

Jeg tror, ​​at det tredje spil begynder at slynge sig fra den rigtige sti. Det er her tidsgrænsen blødgøres til det punkt, hvor det overhovedet ikke kan eksistere, og hvor et øget fokus på køretøjer og ting føles lidt af et misforhold.

Jeg tror, ​​at det første spil er skabelonen. Hvis de vil lave en anden – og de burde – skal det handle om at prøve at overleve zombier i et relativt lukket miljø. Dette er grunden til, at et indkøbscenter fungerer, og hvorfor Vegas -hoteller med indkøbscentre indeni var en virkelig smart naturlig progression.

Læs også  Lil Nas X afholder en koncertoplevelse i Roblox i aften

Connor : Ja, jeg tror i sidste ende, det er timeren og lukket gory legeplads, du befinder dig i, er nøglen. Giv os en ny død stigende, med det fokus på timing og overlevelse i et lukket rum, og jeg ville være glad nok. Men som en lille note skal du forlade Frank West alene. Giv os nogen ny!

Alex : Jeg har faktisk ikke noget imod, om de bringer Frank tilbage. Problemet med 4 var bare, at det gjorde det til noget, han ikke var. Jeg tror, ​​det var mest indkapslet i – i hans tidligere optræden er Frank sorta denne klodsede fyr. Der er vibber af Dan Aykroyd i nogle af hans fineste komedieroller, ved du? Frank er denne lige enhver mand i en helt Bonkers verden. Han er ikke særlig smuk eller klog – men han har lige fået hovedet skruet fast. Og han er modig … eller er han modig, eller er han bare fuldstændig, hensynsløst besat af at få sin historie? Uanset hvad det er, fungerer det.

Frank gennemgår sine egne narrative vendinger, når serien skrider frem.

Dette blev også forstået i Dead Rising 2 – de med rette sidelinierede Frank, og da de gjorde historien om ikke -kanon om ham, blev han vasket op, fordi han blev berømt havde slags ødelagt, hvad der gjorde ham … ham. Dead Rising 4 Frank er temmelig uigenkendelig som karakteren for mig – fra hvordan han handler ned til, hvordan han handler, hvor han på en eller anden måde bare er blevet ret generisk smuk.

Capcom elsker at lave genindspilninger i RE -motoren, og ærligt, hvis de er usikre på denne serie, ville jeg meget gerne se det første spil ombygget i RE -motoren. Lignende omfang, lignende stil .. Måske er det svaret, noget mere begrænset?

Connor : i 100% er enig. Det originale spil har et sted i mange menneskers hjerter, og med RE -motoren i deres værktøjsbælte kunne jeg se en fuld genindspilning, der klarer sig godt. Originalen, for alle dens frynsegoder og bits, jeg elsker, føler et touch gammelt nu. Gå tilbage til rødderne med en skinnende ny motor og nogle rør ved her og der og bring Dead Rising tilbage til verden, mind folk om, hvad der gjorde det så specielt, og se, hvad der sker!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -