ForsideNewsRed Dead Online-hackere gyder i tohovedede skeletter for at sparke lortet ud...

Red Dead Online-hackere gyder i tohovedede skeletter for at sparke lortet ud af andre spillere

Hackere er dårlige. Det er en kendsgerning. De ødelægger onlineoplevelsen for andre spillere ved at snyde spillet. Stadigvis tror jeg, jeg ville være mindre vred på en hacker, der bange for lortet ud af mig ved at sende et tohovedet skelet til at sparke min røv.

Det er, hvad der er sket i Red Dead Online over på pc. Folk går bare rundt om deres dag og pludselig – bom, skelettet hovedbøjle. Disse ting har to hoveder, men det er ikke bekræftet, om hovedknappen gør dobbelt skade eller ej. Jeg er temmelig sikker på, at du ikke kan skind dem, hvis du dog vinder kampen.

Her er et kig på et ikke-provokeret skeletangreb, der er i gang:

Jeg blev angrebet af noget, som jeg aldrig forventede fra r / RedDeadOnline

Der er også et indlæg, der hævder, at det samme skete på PS4, selvom det ikke er verificeret:

Så nogle mennesker ville have en video for at bevise, at dette ikke blev fotoshoppet .. ok her er videoen, tog den på min telefon, så folk kunne se, det er et skærmbillede … fra r / RDR2

Der er endda Steam-forumtråde om emnet.

”Jeg har været temmelig syg de sidste par dage og har ikke sovet meget, men jeg er positiv, at jeg lige blev angrebet af et tohovedet skelet i Grizzlies West, lige vest for Cattail Pond,” siger en plakat. ”Daytime. Jeg brugte min metaldetektor, og den stang mig bare bagfra og løb væk, da jeg skiftede til kanoner og begyndte at skyde. Også en grizzlybjørn dukkede ud af intetsteds og dræbte mig, mens jeg skyder. Mærkelig. Nogensinde sket med nogen før? ”

Ifølge nogle af svarene tager hackerne hen til himlen og bruger godmode hacks fra udsigtspunktet i en varmluftsballon. Hvis du befinder dig under angreb fra en bony angrebsmand, skal du kigge op og se om du kan få øje på en griefer blandt skyerne.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES