HomeRpgPokemon livestream lover Brilliant Diamond and Shining Pearl, Legends: Arceus news

Pokemon livestream lover Brilliant Diamond and Shining Pearl, Legends: Arceus news

Det næste Pokemon Presents -showcase kommer i næste uge.

Pokemon Company har i dag annonceret, at Pokemon Presents , dens livestream -serie med fokus på kommende Pokemon -spil, vil sende sit næste afsnit onsdag den 18. august kl. 6am PT, 9am ET, 2pm UK .

Showet vil bringe os nye detaljer om Pokemon Brilliant Diamond, Shining Pearl, samt Pokemon Legends: Arceus. Dette er gode nyheder rundt omkring, især da Brilliant Diamond/Shining Pearl er Pokemons næste store udgivelse.

Pokemon Presents streames live på den officielle Pokemon -kanal på YouTube.

‼ ️
OBS, trænere!

Stil ind på vores YouTube -kanal onsdag den 18. august 2021 kl. 06:00 PDT for en #PokemonPresents -videopræsentation med #PokemonBrilliantDiamond, #PokemonShiningPearl og #PokemonLegendsArceus! pic.twitter.com/quBEdaCce2

– PokÉmon (@Pokemon) 13. august 2021

Læs også  Battlefield 2042 afsløret officielt - nær fremtidskamp, ​​128 spillere og de største kort i seriehistorien
RELATED ARTICLES
- Advertisment -