HomePcMonster Hunter Rise: Sunbreak Stream for at give nyheder om titelopdatering 1...

Monster Hunter Rise: Sunbreak Stream for at give nyheder om titelopdatering 1 næste uge

Capcom planlægger at være vært for en Monster Hunter Rise: Sunbreak digital stream næste uge fuld af nyheder om titelopdatering 1.

Du kan indstille dig til strømmen tirsdag den 9. august kl. 07:00 PT/10:00 ET/15:00 UK via Twitch.

Se på YouTube

Under den digitale begivenhed vil Capcom give nyheder om den kommende titelopdatering 1, der inkluderer Lucent Nargacuga, Sheething Bazelgeuse og mere.

Introduceret i Monster Hunter 3 Ultimate, Lucent Nargacuga kan blive usynlig og udføre en dobbelt hale. Dens pigge kan udvides med rysten af ​​halen, hvilket får giftige pigge til at flyve mod dig. Wyvern foretrækker natten eller tågen, når det kommer til at forfølge bytte.

Sheething Bazelgeuse er en variant af Bazelgeuse, der først blev introduceret i Monster Hunter World: Iceborne. Dette monster har to opstillede stater. Den første finder det at droppe eksplosive skalaer, den kan sende flyvning i en lang række, og den anden stat finder sine skalaer, der eksploderer inden for en stor enorm eksplosionsradius.

Titelopdatering 1 finder også, at du besøger den forladte arena med alle slags ruiner og ser ud til at være et sted, som monstre gerne vil hænge rundt.

Efter at den gratis augustopdatering ankommer, kan du forvente flere titelopdateringer. Titelopdatering 2 er planlagt til efterår, titelopdatering 3 kommer i vinteren 2022, og der er også muligheden for yderligere opdateringer, der går ind i 2023.

Monster Hunter Rise: SunBreak er tilgængelig til pc og Nintendo Switch.

Læs også  Dragon Ball Z: Kakarot sælger 4,5 millioner eksemplarer, meddeler Developer CyberConnect2
RELATED ARTICLES
- Advertisment -