HomePcMonster Hunter Rise Sunbreak Livestream Set til 15. marts

Monster Hunter Rise Sunbreak Livestream Set til 15. marts

Capcom er vært for en livestream den 15. marts, der vil fokusere på Monster Hunter Rise: SunBreak .

Strømmen vil vare omkring 20 minutters løfter afslører af nye monstre, gameplay -info og mere. Det starter kl. 07:00 PT, 10:00 ET, 14:00 UK og udsendes på Twitch.

Mens detaljer om udvidelsen er slanke, ved vi, at det vil introducere mindst tre nye monstre, en ny søgen rang, nye placeringer og mere.

Når vi taler om Monster Hunter Rise, vil spillet være det næste spilundersøgelse, der er tilgængeligt for Nintendo Switch online i Nordamerika og Europa. Der er retssag live den 11. marts og vil være tilgængelig indtil den 17. marts.

Alle fremskridt overføres til det fulde spil, hvis det købes.

Monster Hunter Sunbreak lancerer sommeren 2022 til Nintendo Switch og PC.

Læs også  GTA Vice City cheats - Alle snyder til biler, våben, fodgængere og mere
RELATED ARTICLES
- Advertisment -