HomeNewsMicrosoft er vært for en livestream for at diskutere Xbox Series X...

Microsoft er vært for en livestream for at diskutere Xbox Series X og Project xCloud i næste uge

Microsoft vil være vært for en livestream for at diskutere Xbox Series X og Project xCloud.

GDC blev udsat, og under showet var Microsoft indstillet til at diskutere teknologier til udvikling af spil. Det vil nu dele sine planlagte samtaler via livestreams 17-18 marts starter ved 10:00 PT, 13:00 ET, 16:00 UK, 17:00 CEST.

Den anden strøm tændes 18. marts er den, du sandsynligvis vil være mest interesseret i, da den vil diskutere Xbox-serie X og Projekt xCloud. Senere i strømmen vil Microsoft også diskutere, hvad der er nyt i DirectX, såsom Raytracing, mesh-skygge og mere.

Vi hører sandsynligvis også mere om rumlig lyd, da det skulle berøres under GDC 2020-sessionerne.

Hvad teamet vil diskutere om dets game-streamingtjeneste Project xCloud vides ikke, men det vil sandsynligvis være relateret til hvordan det vil fungere med Xbox Series X. I øjeblikket, når det testes på Android, blev det senest lanceret i begrænset form på Apple smart enheder.

Apropos Xbox Series X, her er alt, hvad vi ved om konsollen indtil videre.

Læs også  PS5 DualSense-controller-knapper mangler farve for enkelhed
RELATED ARTICLES
- Advertisment -