HomeNewsKom i form under selvisolering med disse træningspil for gamere

Kom i form under selvisolering med disse træningspil for gamere

En af mine største irritationer i livet har altid været den vilkårlige karakter af fitness-mål. Log ind på enhver app, og den første ting, den altid spørger dig, er:

‘Hvad vil du lave?’

  • Tabe sig!
  • Få muskler!
  • Tone Up! (hvad den endda betyder)

Hvorfor er dette de eneste muligheder? I hele fitnessverdenen er det de bedste incitamenter, vi har? Hvorfor er det ikke nogensinde: ‘hvilken slags fit-as-heck badass vil du være?’

Det er et meget bedre spørgsmål at have besvaret.

Lige siden jeg så Linda Hamiltons arme gøre træk på en vendt seng, har jeg drømt om at være som karakterer, jeg ser på skærmen. Og mens fitnessmagasiner giver dig løftet om at være som Thor, er fokuset altid på størrelsen og hængslen i stedet for faktisk at efterligne dem for en smag af en Thor-lignende kropsvirkelighed.

Jeg har altid spekuleret på, hvorfor de aldrig tager højde for mere af karakteren – hvorfor er der ikke flere hammer-relaterede bevægelser? Hammer krøller, nogen? Kæmpe plyometriske SuperHero-landinger? Eller hvirvlende kappe? OK, måske ikke den sidste.

Hvis jeg er inspireret af en karakter, ville jeg ikke have lyst til at føle og bevæge min krop til at være mere som dem, eller endda vedtage nogle af deres egenskaber i det virkelige liv, hvis jeg kunne?

Dette er et spørgsmål, jeg har tænkt meget på gennem årene, og med min kærlighed til spil blev der plantet nogle frø tidligt, som ikke rigtig voksede ud til noget nyttigt, indtil jeg også fandt min passion for fitness.

Jeg var ikke nogen, der nogensinde trænede – ikke engang lidt. Men da det endelig skete, begyndte det med træning i hjemmet. Jeg skammede mig over at gå i gymnastiksalen. Efter en levetid med rygning og drikke hver weekend, blev jeg virkelig ånde, da jeg trænede. Fuld på rødt ansigt, dryppende med svedpustende. Det var ikke sød. Jeg fandt, at det at arbejde hjemme var fantastisk til at opbygge min selvtillid.

Min første oplevelse var Jillian Michaels ’30-dages shred. Jeg er klar over, at det hele lyder ret hokey og som et Lycra-mareridt, men antagelsen var stor. Træne i 20 minutter om dagen i tredive dage. Alle kan finde 20 minutter om dagen, og jeg forpligtede mig til det og afsluttede de tredive dage med at finde hele mit perspektiv omkring fitness ændret for evigt. Det var kraften ved at forpligte sig til et program og vide, at jeg ikke havde nogen undskyldning, da det kun var 20 minutter. Jeg sagde til mig selv, bare gør det i en måned, og så kan du stoppe. Og da slutningen af ​​måneden kom, stoppede jeg. Men jeg fandt ud af, at jeg gik glip af det. Min krop følte mig så anderledes, og mentalt følte jeg mig mindre glad. Min hjerne vidste, at hvis jeg trænede, følte jeg mig godt. Og ud fra det gjorde det det til en let vane at følge.

Læs også  Nintendo-lækage forklarer endelig, hvorfor vi stadig er nødt til at bruge klodsede venekoder i stedet for brugernavne

Se dette indlæg på Instagram

Afstemt dagens flytning af 08:00-truppen ???. Forestil dig at du løber, og du skal springe dig ind i en bil, der er super hurtig for at undgå et hagl af kugler ???. X4 side til side abs – bonuspoint til “luft” X4 ski abs – bonuspoint til skuldre og albuer, der berører ?

Et indlæg deles af Game to Train (@gametotrain) den 25. marts 2020 kl. 05:33 PDT

Som en, der har haft det hele; depression, angst, en irriterende vane med at rykke mit ben under pubborde – du hedder det – motion har været noget, der har vendt mit liv rundt. Jeg har forsøgt at evangelisere så godt jeg kan om det til mine venner og familie, meget til deres irritation over, at jeg skubber fitness-dvd’er i deres hænder og sagde ‘det ændrer dit liv’ kun for at få dem tilbage lidt støvede og med kaffe kop pletter på dem.

Hjemmetræningen var et så stærkt livsforandrende øjeblik. Jeg vidste, at jeg altid ville finde en måde at hjælpe andre mennesker med at finde den lidenskab for fitness, som jeg havde.

Game To Train var ikke engang en let formet idé i mit sind, før Xbox One blev lanceret (ja, det er hvor længe jeg har funderet over dette). Xbox havde sin Kinect fitness-idé (som jeg stadig synes var fantastisk), og hvis du husker plakaterne, havde de Lara Croft og Master Chief blandt dem. Jeg tænkte: hvorfor ikke have en Lara Croft-træning eller en Master Chief? Jeg ville elske at føle mig som en badass som disse figurer, og jeg ved, at spillere ville elske det, hvis der kunne være karaktertræning. Jeg mener, vi bruger hele tiden på at spille som disse figurer, vi elsker, så hvorfor ville vi ikke ønske at bringe lidt af den magi ind i vores virkelige liv?

Jeg begyndte at undre mig over, hvorfor der ikke havde været succesrige fitnessprogrammer baseret på karaktertyper. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere indlysende en følelse følte det. Der har været nogle få, der har berørt det, men ingen af ​​dem får dig til at føle dig som karakteren. Jeg mener, hver karakter er forskellig; fra en Drake / Croft-lignende eventyrer til en snigmorder, til en supersoldat. Alle disse repræsenterer forskellige discipliner af fitness og alle har meget forskellige motiver og tanker bag deres træning.

Spring et stykke tid fremad. Cos. Life.

Sidste år havde jeg snakket mere og mere om det og blev træt af mig selv, så jeg stillede mig selv til opgave at få det til at ske. Cue rejser sig kl. 06:30 hver dag og arbejder på det bit for bit.

Læs også  Niantic ruller nogle midlertidige Pokemon Go-ændringer tilbage, holder andre

Se dette indlæg på Instagram

Live-besætninger favoriserer dagens træning. Virkelig for at gøre farten ordentligt skal du gøre det med en Cyril Figgis stemme ? Tilbage live igen i morgen kl. 08 og hele ugen ??? @gametotrain

Et indlæg deles af Game to Train (@gametotrain) den 24. marts 2020 kl. 06:39 PDT

Jeg var vært for X020 til Xbox i London et par måneder efter, så jeg satte mig selv målet om at lave en mock up Instagram-side med alle træningspunkter der for at vise Phil Spencer, da jeg vidste, at vi ville hænge ud bag scenen på nogle punkt. Denne frist tændte en enorm ild under mig. Så fire måneder senere havde jeg designet træningspas til Eventyreren, The Assassin, The Super Soldier og The Knight, plus fik dem skudt, redigeret med deres layout designet og uploadet dem til siden.

For hver af træningene oprettede jeg skræddersyede træk til karaktererne fra at spille spillet og se videoer om, hvordan de bevæger sig. Plus, at navngive dem passende eller fjollede ting til min egen underholdning. Ideen er, at hvis du kan forestille dig, hvorfor du gør det, skal du gøre det i længere tid, da du kan se den potentielle fordel i det virkelige liv. Jeg mener, gå videre og lav en flok burpeer. Det er svært at forblive motiveret til at gøre de hårde træk, når motivationen bare er “gør det i 30 sekunder”.

For at give dig en idé om, hvilke slags ting jeg taler om, her er et par af mine favoritter.

Fra eventyreren, ‘Grenade!’. Dette starter med hurtige fødder, der løber på stedet, og derefter når ‘Grenade!’ Råbes, løber du bare så hurtigt som du kan. Det er meget fjollet, men meget sjovt.

Fra Knight-træningen ‘Over Encumbered’. Dette begynder med et meget lavt squat, der går fremad med armene ud, som om du bærer for meget ting (vi har alle været der).

Fra morderen, ‘Taghopp’. Dette nøglebevægelse involverer lange squat-spring og en 180-drejning. Men endnu sjovere er den simpelt titlede ‘Kick’ em Off The Ledge ‘, som selv når der ikke er nogen der skal sparke er underligt katartisk efter en hård dag.

Fra Super Soldier, ‘Gun Crunch’, har du liggende på gulvet og forestil dig, at du holder en stor pistol mod himlen. Derefter prøver du at sætte dig op, mens du holder ‘pistolen’ højt op. Den ene er hård! Jeg kan også godt lide “Ground Pound” fra det sæt. Jepp, hvordan du forestiller dig det, det er meget tilfredsstillende.

Læs også  Cyberpunk 2077's dedikerede streamingtilstand har en copyrightbeskyttet sang

Se dette indlæg på Instagram

Min fave flytning fra dagens første træning – GRENADE! . Selvom du har brug for lidt plads til at gøre dette – sub run afløbet for et højstjernet hopp, og det er lige så effektivt (hvis ikke lidt mere). Undertiden handler det som en eventyrer om at få fkkk derfra ASAP ?

Et indlæg deles af Game to Train (@gametotrain) den 23. marts 2020 kl. 10:03 PDT

Ikke kun har hvert tegn specifikke bevægelser, strukturen af ​​bevægelserne er forskellige afhængigt af tegnet. For supersoldaten eller ridderen kan du for eksempel forventes at have bedre udholdenhed generelt, snarere end for eksempel en snigmorder, der udfører små, korte bursts af let, hurtigt arbejde. Hver type har også forskellige personlighedstræk, hvilket er noget, jeg ønskede at bringe ind i verden uden for træningspasserne. For den første testgruppe gjorde jeg en 30-dages eventyrerudfordring, og sammen med træningene oprettede jeg ‘Side Quests’ til at udføre i det daglige liv for at gøre dem mere lig Nathan og Lara. Ideen er at skubbe ud af deres komfortzone i det virkelige liv, så de kan være mere selvsikre og mere ligesom de figurer, de elsker.

Jeg kunne fortsætte med at tale om dette, men måske er det bedste, hvis du ser det i aktion. Jeg havde ikke planlagt at frigive alle de fulde træningspunkter endnu, (jeg havde lige mit første testteam afsluttet en 30-dages eventyrudfordring for nylig), men i lyset af at alle sidder hjemme i øjeblikket synes jeg at give folk nogle sjove træningspas at vi alle kan nyde og hænge ud, mens vi gør, er en lille ting, jeg kan gøre for at holde folk sane. Så hver dag skal jeg live streaming af en anden træning hver morgen. Oprindeligt bare på Instagram live, men jeg prøver måske at gøre noget på YouTube eller Twitch, efter at jeg har fået de første par uger ud af vejen.

Jeg ved, at angst er på et højt niveau lige nu, så at have en morgenbuffet, hvor vi kan slappe af sammen, tage en snak og derefter lave noget sjovt træning hver dag er noget positivt jeg kan udsætte i verden. Selvom folk ikke ønsker at hænge ud, men bare vil have et sted at gå og slappe af – er alle velkomne!

Jeg har haft det så sjovt at komme med træk og finde ud af træningspunkterne, og feedbacken fra min første testgruppe har været utroligt positiv, så jeg er virkelig ivrig efter at frigive den til verden og se, hvad alle gør af det hele.

For at se træningspunkterne skal du blot tilføje Instagram-siden: Game to Train.

Vi vil være live hver dag kl. 08 GMT.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -