ForsideNewsI venlige ord fortsætter livet ud over COVID-19-pandemien

I venlige ord fortsætter livet ud over COVID-19-pandemien

Coronavirus er et emne, som det er svært at komme væk fra – pokker, du læser en artikel om det lige nu. Jeg bor i et land, der i øjeblikket kun er et skridt væk fra militært håndhævet karantæne. Sidste uge lukkedes alt, hvad der spares for sundhedsudbydere og supermarkeder, og denne uge blev der tilføjet en bøde for sammenkomster af grupper større end to personer. Købmand til madvarer føles som at spille Social Distancing Twister, og selvom jeg bare er hjemme og holder øje med min egen forretning, hænger der altid noget bagud i mit sind.

Overbevist om, at nogle gange den eneste vej er fremad, købte jeg Kind Words af udviklerduoen Popcannibal. Frigivet sidste sommer, princippet bag Søde ord er enkel: folk anonymt poster og ser på anmodninger, små noter, der kan handle om alt og hvad. Uanset om du har problemer på dit job, problemer i et forhold eller simpelthen ikke kan sove, kan du skrive et digitalt brev, og nogen kommer tilbage til dig og tilbyder support. Der er kun to regler: Skriv ikke identificerende oplysninger om dig selv eller andre, og vigtigst af alt, forbliv venlig.

Flere af mine venner havde beroliget mig med, at lige nu var Kind Words-samfundet stedet at være, og tanken om at kunne tale mine egne ængstelser i et dommerfrit rum syntes pludselig meget fristende. Mere end det så jeg Kind Words som en chance for at genvinde kontrol. Jeg ville hjælpe andre uden at blive overvældet, noget jeg prøvede og mislykkedes på andre platforme som Twitter og Facebook.

Til min store overraskelse, Kind Words, synes det samfund, som jeg troede ville være absolut overskredet med uspecifikke ængstelser vedrørende COVID-19, at det er relativt upåvirket af det. Kind Words ‘skaber Ziba Scott bekræfter dette. ”Pandemien bliver bestemt et emne i Kind Words, men ikke det brede fokus,” fortæller han mig via e-mail. ”Folk har altid bragt meget personlige, individualiserede tanker ind i venlige ord. De skriver stadig ofte om meget personlige bekymringer, selv når konteksten er virussen. De er bekymrede for en bestemt slægtning. De skulle starte et nyt job, men det er i tvivl. De føler, at deres venner har svigtet dem ved ikke at tjekke ind på dem. Alt det ekstra hjemmearbejde er en smerte. ”

Det er faktisk godt. Jeg kan ikke gøre noget ved en virus, men jeg kan fortælle en medbruger, hvordan man holder deres værelse ryddig. Jeg kan fortælle dem om den tid, jeg også troede, at jeg aldrig ville finde et job, noget, som jeg ironisk nok har gennemgået i recessionen i 2009. I næsten en uge tilbragte jeg to timer hver dag på Kind Words og rasende svar på alt, hvad jeg støder på Jeg føler, at jeg kan hjælpe med. I et stykke tid har jeg det lyst, at jeg er væk fra at vaske sange og folk bliver til lænestolsvirologer, men Scott er hurtig til at afklare, at Kind Words ikke er berørt af den aktuelle udvikling.

”Det, jeg ser, er den pandemi, der forværrer” normale problemer ”, så jeg er ikke overrasket over dem, der overstiger den pandemiske diskussion. Hvis penge var stramme før, er de værre nu. Hvis dit langdistanceforhold var drænet før, ved du ikke engang hvornår du får at se dem igen. Alle, der allerede var bekymrede for deres helbred eller en andens helbred, har nu en multiplikator på den bekymring. ”

I et stykke tid får jeg den samme følelse af strømning fra Kind Words, jeg får fra et videospil, der vildt besvarer anmodninger om at opnå en følelse af tilfredshed, men på trods af at du tillader dig at låse op for nye sange med på hinanden følgende besøg og give dig et par klistermærker at samle til besvare anmodninger, Kind Words er designet til strengt at forhindre gamification af venlighed.

”Du vil bemærke, at der ikke er nogen damppræstationer. Det er ikke bare, at jeg er doven. Hvor det er muligt undgik vi alle de kvantitative belønninger, du får fra andre sociale medieplatforme. Ingen lignende tæller, ingen ven tæller. Du ved ikke, hvor mange mennesker, der så dine anmodninger. Der er ingen sammenfatning af, hvor mange gange du har den samme klistermærke. Det er vigtigt for os, at de belønninger, du får fra Kind Words, springer direkte fra de handlinger, du udfører, og ikke fra målinger, der giver en uformel følelse af præstation, ”forklarer Scott.

Det ser ud til, at denne følelse var alt sammen for mig, og det holder ikke længe: Efter et par dage begynder jeg at bemærke et andet problem med min tilgang. At bruge kun to timer hver dag på at prøve at tackle andre menneskers problemer begynder at tømme mig temmelig dårligt. Jeg støder på mennesker, der åbenlyst er deprimerede, og mit hjerte blør for hver eneste af dem. Det er her rapporteringsfunktionen kommer ind. Rapportering i venlige ord er vigtig, ikke kun for at beskytte folk mod at trolling, men for at gøre moderatorerne – Ziba Scott og hans medudvikler Luigi Guatieri selv – opmærksomme på brugere, du bekymrer dig om. ”Vi har hidtil modtaget omkring 50.000 rapporter, og vi gennemgår dem alle,” siger Scott. ”97 procent af indholdet, der sendes til Kind Words, er enten gavnligt for samfundet eller neutralt. Cirka 2 procent er støj og 1 procent er trolling. Der er ingen censur, alt hvad vi gør er at minimere synligheden af ​​sådant indhold. Brugerrapporter kombineret med nogle automatiserede foranstaltninger til at identificere misbrug har hidtil været temmelig vellykkede med at styre de 3 procent af indholdet, der har brug for opmærksomhed.

Men du tænker over det, at håndtere et stort antal rapporter, der er bekymrende, er ingen lille bedrift, så jeg spørger Scott, om Popcannibal nogensinde føler belastningen. ”Moderering af venlige ord betyder at læse de private tanker hos en masse ekstremt stressede og deprimerede mennesker. Det kan være chokerende. Det var især i vores første par måneder. Det er en konstant påmindelse om, at vi har inviteret folk til at bringe deres mest sårbare selv ind i vores digitale rum. Og på grund af dette føler vi et ansvar som værter for at fortsætte den vedligeholdelse, der er nødvendig for at give hver spiller en mulighed for at føle sig hørt og plejet. ”

Det var klart, Scott vidste, hvad han kom ind i, og endda en global pandemi har ikke ændret, hvordan han håndterer sit samfund, som også omfatter en Subreddit, Discord-kanal, Steam-side og Twitter.

”Folk taler om COVID-19, men jeg vil ikke sige, at der er meget forskel på grund af pandemien indtil videre. Skønt det kunne ændre sig. Folk blev stressede og bange for pandemien. Det er en stor, shitty del af det at være menneske. ”

Når jeg fortæller ham om mit forsøg på at gøre noget nyttigt for at føle sig i kontrol, at rette en andres problemer for at komme væk fra mine egne, noget som efter at have talt med ham begge føles trite og umulig, sætter han mit sind roligt.

”Rabat ikke værdien af ​​at anerkende andres frygt. Vi får en masse feedback fra spillere, at det er meningsfuldt at være sikker på, at de er blevet hørt. Jeg tror ikke, at mange spillere kommer til Kind Words på udkig efter andre menneskers råd for at “ordne” dem. De vil mest ikke være alene, at lytte og blive hørt. ”

Jeg kan ikke gøre noget ved en virus, men jeg kan gøre det.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES