ForsidePcHalf-Life: Alyx-forbelastning tilgængelig nu, her er, når den låses op i dag

Half-Life: Alyx-forbelastning tilgængelig nu, her er, når den låses op i dag

Hvis du forudkøbte Half-Life: Alyx, kan du nu indlæse spillet forud for dagens lancering.

Halveringstid: Alyx er nu tilgængelig til pre-load på Steam, inklusive for dem, der har en gratis kopi. Downloadstørrelsen er i overensstemmelse med mange spil i dag, der kommer ind kl 48DK, som udvides til 67DK efter installationen.

Alyx ‘store lanceringsdag er naturligvis i dag, og spillet har en enkelt oplåsningstid på verdensplan. Her er, når det låser op:

  • 10:00 PT.
  • 13:00 ET.
  • 17.00 UK.

Sæt mellem begivenhederne Half-Life og Half-Life 2, i spillet Alyx Vance og hendes far Eli “skaber en tidlig modstand mod Combines brutale besættelse af Jorden.” Som Alyx vil du engagere dig i kamp, ​​løse gåder og udforske en verden, der er blevet forladt takket være en fremmed invasion.

Det er i øjeblikket tilgængeligt for forudbestilling via Steam og 10% rabat på den fulde pris indtil lanceringen.

Half-Life: Alyx, som er starten på flere Half-Life-spil, blev annonceret i november 2019 til Valves Index VR-headset, men det er også kompatibelt med andre VR-enheder.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES