HomePcHalf-Life: Alyx er nu tilgængelig til forbelastning inden frigivelse

Half-Life: Alyx er nu tilgængelig til forbelastning inden frigivelse

Hvis du forudkøbte Half-Life: Alyx, kan du nu indlæse spillet på forhånd.

De, der modtager  Halveringstid: Alyx gratis med Valve Index eller Vive Cosmos Elite VR kan også forhåndsindlæses fra i dag.

Downloadstørrelsen er omkring 48 GB og komprimeres til 67 GB i slutningen. Filerne låses op 23. marts med spillets frigivelse kl 10:00 PT, 13:00 ET, 17:00 UK (tak, Neowin).

Sæt mellem begivenhederne Half-Life og Half-Life 2 i spillet Alyx Vance og hendes far Eli “skaber en tidlig modstand mod Kombine’s brutale besættelse af Jorden.” Som Alyx vil du engagere dig i kamp, ​​løse gåder og udforske en verden, der er blevet forladt takket være en fremmed invasion.

Det er i øjeblikket tilgængeligt for forudbestilling via Steam og 10% rabat på den fulde pris indtil lanceringen.

Half-Life: Alyx, som er starten på flere Half-Life-spil, blev annonceret i november 2019 til Valves Index VR-headset, men det er også kompatibelt med andre VR-enheder.

Læs også  Apex Legends devs kalder crossplay 'en vigtig ting at komme til'
RELATED ARTICLES
- Advertisment -