HomePcGhost Recon Breakpoint er gratis at spille denne weekend

Ghost Recon Breakpoint er gratis at spille denne weekend

Ubisoft tilbyder alle en chance for at opleve det reviderede Ghost Recon Breakpoint.

Med Ghost Recon Breakpoint‘S forbløffende opdatering nu live (sammen med en anden Sam Fisher-mission), udviklere er ivrige efter at spillere skal give det fornyede spil endnu et skud.

Ghost Recon Breakpoint er gratis at spille fra i morgen 26. marts og indtil mandag 30. marts. Det fulde spil er nu også tilgængeligt til forindlæst på PC, PS4 og Xbox One.

Den gratis weekend kræver PlayStation Plus på PS4 og Xbox Live Gold på Xbox One. Som altid er alt spilets indhold tilgængeligt for spillere at opleve i den gratis weekend, med fremskridt med at overføre til det fulde spil, hvis du køber det. Spillet vil også være i salg for op til 70% rabat.

Læs videre nedenfor for at få den fulde tidsplan:

Uplay, PS4 og Xbox One

  • Start: 02:00 PT, 05:00 ET, 9 am UK torsdag den 26. marts.
  • Afslutning: 02:00 PT, 05:00 ET, 9 am UK mandag den 30. marts.

Episk spil butik

  • Start: 08:00 PT, 11:00 ET, 15:00 UK torsdag den 26. marts
  • Afslutning: 08:00 PT, 11:00 ET, 15:00 UK mandag den 30. marts.
Læs også  Demons Souls State of Play-præsentation viser 12 minutters gameplay
RELATED ARTICLES
- Advertisment -