HomeAndroidGenshin Impact Best Ganyu Build, Weapons, Artefacts og Ganyu F2P Options

Genshin Impact Best Ganyu Build, Weapons, Artefacts og Ganyu F2P Options

Ganyu er allerede utrolig, men den bedste Genshin Impact Ganyu-bygning bringer hendes sande talenter frem takket være … ja, hendes talenter. Ganyu udmærker sig i alt DPS, men der er et passivt talent, der gør hendes ladede angreb til en mægtig kraft, forudsat at du sammensætter den rigtige konstruktion. Den er mindre afhængig af våben end andre karaktertalenter, så der er endda en lige så god Ganyu F2P-bygning. For at se dette indhold bedes du aktivere målretning af cookies.Manage cookie indstillinger Hvornår er Genshin Impact Ganyu Rerun? Ganyu’s første Rerun vil gå til at leve 25. januar som en del af version 2.4 Update’s anden halvdel. Det er en anden dobbelt wish-begivenhed, med Zhongli forlygte det andet banner. Begge bannere har Xingqiu, Beidou og Yanfei sammen med de femstjernede tegn, og uanset ønsker du kaster på et bannerantal mod den anden. Er Ganyu en DPS-karakter? Absolut. Hun er en af ​​de bedste Genshin DPS tegn, sammen med Xiao. I modsætning til Xiao har Ganyu også nogle support utility. Hendes elementære færdigheder tegner fjender i og behandler AOE-kryordskader, hvilket er godt for at etablere reaktioner og andre AOE-angreb, mens hendes udbrud omhandler kontinuerlig kryobad. Hvad er Ganyu-materialerne i Genshin-effekt? Ganyus Ascension-materialer er standard for Liyue-karakterer og inkluderer Whopperflower Nectar, Hoarfrost Core fra Cryo Regisvine og den lidt svære at finde Qingxin Flower. Ganyu-materialer til talenter er Diligence-seriens bøger, flere Whopperflower-genstande og, på senere niveauer, Shadow of the Warrior. Den sidste kommer kun fra kampe med den sidste boss i Liyue. Hvad er den bedste Ganyu-bygning i Genshin Impact? Den bedste Ganyu Build drejer sig om at øge hendes kryoskader og maksimere det passive talentindivided hjerte. Det er fleksibelt med våben, men du skal nok miste en smule for artefakterne. Hvad er den bedste Ganyu våben? Amos bue er et populært valg for Ganyu bedste våben, da det giver Wielder et betydeligt angrebsforøgelse. Den sekundære stat øger angreb med 10% på det laveste niveau, og den passive færdighed giver en anden 12% stigning. Når du har brændt et normalt eller opladet angreb, får normal og ladet skade endnu 8% for hver 0,1 sekunder Pilen er luftbårne. Ganyu har en Base Attack Stat på 26, og hendes ladede angreb handler tyngre kryoskader, jo længere du lader det opkræve, så det er ideelt for hende. Stringless er et anstændigt alternativ. Elemental Mastery er den sekundære statistik, hvilket er nyttigt, hvis du skifter Ganyu ind for Reactions, og det passive talent giver et solidt 24% boost til brugerens Elemental Skill og Burst. Hvad er de bedste Ganyu-artefakter? Vores topplukk for Ganyu er det fire-delt blizzard-strayer sæt. 2-delt effekt: øger kryoskader med 15% 4-delt effekt: Når et tegn angriber en modstander, der er ramt af Cryo, øges deres kritiske hastighed med 20%. Hvis modstanderen er frosset, øges kritisk hastighed med yderligere 20% The Undivided Heart-talentet øger allerede Frostflake Arrow kritiske hitrater med 20 %. Hvis du affyrer en Frostflake Arrow mod en frossen modstander, så har du 60 % chance for, at den, og dens Cryo AoE-effekt vil være kritisk. Blizzard Strayer er dog en smerte at indsamle. Det 2-deltagere NOBLESSE DEPLIGE SET er et godt alternativ, da det øger elementært sprængskader med 20%. Hvad er den bedste Ganyu F2P Build? Ganyu’s betalte build drejer sig om hendes artefakter, så der er ikke meget forandring i hendes F2P-bygning. Den bedste Ganyu våben til F2P Vi valgte Hamayumi for denne bygning. Inazuma Bow giver en betydelig angrebsstigning for sin sekundære stat, og den passive færdighed er endnu bedre. Det øger det normale angreb med 16-32% og ladet angreb med 12-24%, og da det er et våben, du kan håndværk, vil du kunne nyde den høje ende af den fordel, i modsætning til den betalte bue. Hvis Ganyu’s energi er fuld, ser du også disse effekter dobbelt. De bedste Ganyu artefakter til F2P Artifact sæt forbliver det samme for denne bygning, selvom du kunne bytte i en 2-delt lærer eller eksil sæt, hvis du ønskede at få det ekstra energi boost for Ganyu’s angreb. Hvad er den bedste Ganyu Party Comp? Da denne bygning er afhængig af at forbedre Ganyu’s kritiske hastighed, vil du have en anden kryo karakter for at få det 15% kritiske boost fra den knuste isstransport effekt. Diona er et godt valg for dette, da hun giver helbredelse og skjold. En Hydro-karakter er også afgørende. Hvis du har Diona til healing, anbefaler vi Xingqiu i stedet for Barbara, da hans Rain Swords-evne giver kontinuerlige Hydro-effekter og giver stor skade. Pyro skal gå i den fjerde slot. Klee, Yanfei og Xiangling er alle gode del-DPS-valg for at hjælpe med at oprette smelteaktioner, og Yanfei er tilgængelig gratis under den velstående partnerskabsbegivenhed i 2.4-opdateringen. Når du har fået din Genshin Impact Party sorteret, er det tid til at gå til dybden af ​​havet. Tjek den nye Enkanomiya-region og plyndre alle sine hemmeligheder, herunder de nye bogsamlinger og finde alle nøglesigiler. Hvis du ikke er opsat på de nuværende bannere, skal du gemme de primos for en af ​​Genshin-effektens kommende bannere i stedet.

Læs også  Se Valorants gas- og syremester, Viper, i nyt spil
RELATED ARTICLES
- Advertisment -