HomeGuideFortnite-serverne er tilbage online for sæson 2 efter enorme 26 GB patch...

Fortnite-serverne er tilbage online for sæson 2 efter enorme 26 GB patch på Xbox

Opdatering:Servernedetid er officielt afsluttet, og du kan nu logge ind. Nyd!

Pas på, det er tid til at komme ind, sikre dig og tage øen tilbage. Agenturet ringer, hvis side er du på? pic.twitter.com/kHw6LcDSnT

– Fortnite (@FortniteGame) 20. februar 2020

Oprindelig historie:

Servernedetid til starten af ​​Fortnite sæson 2 er nu i gang. Når Fortnite-serverne kommer tilbage online, er vi ved starten af ​​en helt ny sæson.

Generelt varer disse servernedetider mellem tre og fire timer, men kan også være meget hurtigere. Det betyder vi forventer, at Fortnite er tilbage online omkring kl. 12 GMT, 13:00 CEST, 07:00 ET og 4AM PT.

Selvom der helt sikkert er masser af overraskelser i vente, ser denne seneste patch ud til at være en doozy, der vejer ind til 26 GB på Xbox, mellem 10-13 GB på PS4 og mellem 8-15 GB på Nintendo Switch.

Kontakten er fra 8 – 15 GB. Denne opdatering er STOR

– SiegeFNLeaks • Fortnite News & Leaks (@SiegeFNLeaks) 20. februar 2020

Den officielle Fortnite-konto har delt driller i den nye sæson hele ugen, og du kan finde dem alle her.

Sammen med opdateringerne til den nye sæson er der også nogle ændringer, der kommer til Team Rumble-tilstand. Disse inkluderer at slå færdighedsbaseret matchmaking fra og hæve eliminationsoptællingen til 125.

Indtil serverens nedetid slutter, skal du kigge på den seneste tweet fra Fortnite-kontoen for at gøre dig klar til handling:

Øen er blevet overtaget af skjulte operativer – medlemmer af Ghost and Shadow. Vil du deltage i kampen? pic.twitter.com/dmUiUyxWM2

– Fortnite (@FortniteGame) 20. februar 2020

Læs også  Cyberpunk 2077s standardkvindelige hovedperson får et opdateret look på reversibelt boksekunst

For mere information om den nye trailer fra Fortnite Season 2, se vores side her.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -