HomePcFirst nogensinde Disney og Marvel Games Showcase finder sted på dette års...

First nogensinde Disney og Marvel Games Showcase finder sted på dette års D23 Expo

Et fælles udstillingsvindue mellem Disney og Marvel afholdes under D23 Expo fredag ​​den 9. september.

Under det digitale udstillingsvindue kan du forvente at se nyt indhold fra Disney og Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games og 20th Century Games.

Se på YouTube

Foruden helt nye meddelelser vil udstillingsvinduet have afsløring fra titler, herunder Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga og et sneak peek på det kommende Marvel Ensemble-spil fra Skydance nye medier.

Showcase starter kl. 13.00 PT, 16:00 ET, 21:00 UK og kan ses gennem Disneyd23 -kanaler på YouTube, Twitter og Facebook.

Alternativt kan du se det via Marvel Entertainment’s YouTube, Twitch, Twitter og Facebook -kanaler.

Hvis du var heldig nok til at få en billet til det udsolgte show, kan udstillingsvinduet ses live på premierefasen med en præsentation efter Livestream med udviklerinterviews, specielle gæster og gaver.

I tilfælde af at du ikke er bekendt med showet, samler D23 Expo alle verdener af Disney under ét tag i tre dage med præsentationer, pavilloner, oplevelser, koncerter, sneak peeks, shopping og mere.

Arrangementet giver fans adgang til Disney -film, streaming, tv, spil, forlystelsesparker og berømtheder.

Læs også  Mennesket er en dejligt kompliceret 4X-strategi med fuldt fedtindhold - selvom dets udviklere ønsker at "dræbe mikrostyring"
RELATED ARTICLES
- Advertisment -