HomePcFirst Bleeding Edge lukkede beta-kickstart den 14. februar

First Bleeding Edge lukkede beta-kickstart den 14. februar

Den første Bleeding Edge lukkede beta afholdes fredag ​​den 14. februar.

Dem, der forudkøbte Blødende kant på Steam eller var tekniske alfa-deltagere, der spillede på Windows 10 eller Xbox One, får adgang til Ninja Theory’s tester. Xbox Game Pass-brugere har også adgang til beta.

Den første beta-test finder sted den 14. februar, efterfulgt af en anden den 13. marts. Hvis datoerne lyder velkendte, skyldes det en tidligere lækage.

Den lukkede beta-app bliver gjort tilgængelig til forinstallation tættere på starten af ​​betaen.

Nedenfor finder du skemaet for den første test. Start- og sluttider for den anden beta blev ikke offentliggjort.

Første lukket Beta

  • starter: Fredag ​​den 14. februar kl. 10.00 PST, 13:00 EST, 18:00 GMT
  • Ends: Mandag den 17. februar kl. 12.00 PST, 03:00 EST, 08:00 GMT

De, der har forkøbt spillet på Steam, finder det tilgængeligt at downloade og installere i deres spilbibliotek tæt på 14. februar. Nøgler sendes til tekniske alpha-deltagere via e-mail.

Tekniske alpha-deltagere, der spillede på Windows 10 eller Xbox One, finder den beta-applikation, der er tilgængelig til download og installation fra Microsoft Store eller deres spil og apps-bibliotek.

Dem med et Xbox Game Pass-medlemskab kan downloade og installere den lukkede beta-app fra Game Pass til pc-appen eller Xbox Game Pass-siden på deres Xbox One-konsol.

Det bemærkes, at hvis du modtog en teknisk alpha-playtest-nøgle, der er givet dig af en ven eller fra en anden alpha-deltager, får du ikke adgang til den lukkede beta.

Bleeding Edge frigiver den 24. marts.

Læs også  Sådan skjuler du hovedbeklædning i New World og finder kosmetiske bonusser i luksusudgaven
RELATED ARTICLES
- Advertisment -