HomePcFanen Klassificeret i Call of Duty: Modern Warfare opdateret med en nedtællingsur

Fanen Klassificeret i Call of Duty: Modern Warfare opdateret med en nedtællingsur

Den klassificerede flise i Call of Duty: Modern Warfare er sprang tilbage til livet.

Call of Duty moderne krigsførelse spillere har lige bemærket en opdatering til fanen Klassificeret i spillets menu. Den klassificerede flise blev naturligvis tilføjet i starten af ​​sæson 2.

Fanen har fortsat et låseikon, men der er nu en dejlig nedtælling, der slutter i morgen. Hvis man antager, at dette er, når fanen åbnes for at afsløre moderne krigsførelseskamp, ​​sker det kl 08:00 PT, 11:00 ET, 15:00 UK i morgen.

Tidene ovenfor er også interessante, fordi de er tre timer tidligere end den sædvanlige patch-frigivelsestid for Modern Warfare. Det er muligt, at Infinity Ward vil sparke tingene lidt tidligt for at give spillerne tid til at downloade og installere alt.

Vi forventer den første officielle trailer fra Modern Warfare Battle Royale (Warzone) i dag med lancering i morgen. Medmindre Infinity Ward har andre planer, vil oversvømmelsesportene sandsynligvis åbne på ovennævnte tidspunkter. Udvikleren kunne stadig segmentere lanceringen, i betragtning af at Warzone er frit at spille, for bedre at kunne styre serverbelastningen.

Hvis du ikke kan vente til da, kan du tjekke listen over bekræftede Modern Warfare-kamp royale detaljer, vi lærte fra den første gameplay-video, som en Youtuber uploadede lidt tidligt.

Læs også  Døm ikke The Last of Us Part 2 efter dens lækkede historiedetaljer
RELATED ARTICLES