HomePcDying Light's første gratis weekend nogensinde live på Steam sammen med den...

Dying Light’s første gratis weekend nogensinde live på Steam sammen med den nye Story Mode

Du spiller ikke Dying Light 2 når som helst snart, så du kan lige så godt se den originale perle igen.

Med den nylige uendelige forsinkelse af Dying Light 2 besluttede serieudvikler Techland at kaste en stor fest for at fejre originalen Døende lysFemte fødselsdag.

Techland har et par arrangementer, der er oprettet for alle at deltage. Dying Lights første nogensinde gratis weekend er live på Steam hele vejen indtil søndag 23. februar kl 10:00 PT, 13:00 ET, 18:00 UK. Spillet er også til salg for op til 67% rabat, hvilket bringer prisen ned til lige under $ 16. Selvom den gratis weekend er eksklusiv til pc, er salget live på alle platforme.

Den 5. jubilæumspakke, der nu er tilgængelig på alle platforme, inkluderer spillet, Harran Ranger Bundle DLC, plus et eksklusivt outfit og buggy paint-job. Denne version leveres også med opgraderede tegninger til et nyt rør, en ny slegge og en ny dobbelt-tøndet haglegevær. Du kan købe denne tilføjelse separat for $ 3.

Som en del af en gratis opdatering til Dying Light tilføjede Techland også en ny vanskelighedsfunktion designet til dem, der bare vil opleve historien. Den passende navngivne Story Mode reducerer zombieskader, falder skade og øger spillerens skade og XP tjener. Det slutter sig til de eksisterende vanskelige vanskeligheder med normale, hårde og mareridt.

Udvikleren har også flere begivenheder, der kommer fra nu indtil den 19. marts, sammen med nogle belønninger i samfundet, inklusive en ny våbenplan og en klistret C4-klæbe.

I tilfælde af at du gik glip af det, får alle nuværende og fremtidige ejere også Dying Light: Bad Blood på pc helt gratis, så det er en anden bonus at se frem til.

Læs også  Problemer med dødbringende premonition 2-rammer kan løses på et tidspunkt efter frigivelse
RELATED ARTICLES
- Advertisment -