HomeNewsCall of Duty Warzone: PDT, EDT, GMT starttider og detaljer inden forbelastning

Call of Duty Warzone: PDT, EDT, GMT starttider og detaljer inden forbelastning

Call of Duty Warzone, den splinternye kampfri royale shooter, der er fri til at spille, kan downloades fra i dag.

Spillet er tilgængeligt til at spille tidligt i stedet for at indlæse for dem, der allerede ejer Call of Duty: Modern Warfare, men der er kun et lille vindue, før det derefter frigives til alle til at eje gratis.

Vi har opdelt forbelastnings- og starttiderne for alle nedenfor, sammen med størrelse i GB og andre vigtige detaljer, du har brug for for at komme i gang i Call of Duty Warzone.

Call of Duty Warzone PDT, EDT, GMT & pre-load

  • PDT – 8 am
  • EDT – 11:00
  • GMT – 15:00

Hvis du allerede har Modern Warfare på PC, PS4 eller Xbox One, vil du kunne downloade Call of Duty Warzone og få adgang til den fra fanen Klassificeret i hovedmenuen. Downloadstørrelsen er cirka 8-22 GB. Dette giver dig mulighed for at spille spillet et par timer tidligere end alle andre, så det er ikke strengt en pre-load, mere en mulighed for at få hands-on, før det bliver tilgængeligt for alle.

Hvis du købte spillet i fysisk format, men ikke længere har din Call of Duty Modern Warfare-disk, bør du forvente en download af cirka 80 GB.

Call of Duty Warzone PDT, EDT, GMT download

  • PDT – 12:00 (middag)
  • EDT – 15:00
  • GMT – 19:00

Hvis du ikke allerede ejer Call of Duty Modern Warfare, skal du forberede dig på en massiv download af omkring 80-101 GB harddiskplads på din pc, PS4 eller Xbox One. Det bliver en meget populær udgivelse, så det kan tage lang tid at downloade spillet afhængigt af din båndbredde, tjenesteudbyder og mere.

Læs også  Division 2-serverne er offline for at reparere ikke-responderende Community Leader NPC'er

Call of Duty Warzone er en segmenteret download, hvilket betyder, at du efter 20 GB downloading vil være i stand til at spille Gunfight-tilstand med bots offline. Mens du gør dette, fortsætter resten af ​​Call of Duty Warzone-download.

Call of Duty: Plunder og Battle Royale-tilstande

Call of Duty Warzone indeholder faktisk to hovedtilstande. Slag Royale er den 150-personers tilstand, der understøtter hold på op til tre spillere. Plyndre understøtter også tre spillere og fokuserer på at gribe og plyndre kontanter rundt om kortet. Begge tilstande finder sted på det samme kort, Verdansk, der inkluderer over 300 seværdigheder, herunder større placeringer som Gora Dam og Gorengard Lumber Yard.

Hvis du tørster efter et tidligt kig på Call of Duty Warzone-gameplay, er noget af det lækket online, selvom kvaliteten ikke er stor, men det giver dig en grov heads-up af, hvad du kan forvente, når den går live senere i dag. Du kan også se et antal frynsegoder og et hurtigt kig på kortet her.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -