HomePcBorderlands 3 rammer Steam i næste uge, og her kan du forhåndsbestille...

Borderlands 3 rammer Steam i næste uge, og her kan du forhåndsbestille og forhåndsindlæse

Borderlands 3 rammer Steam den 13. marts, og det vil være tilgængeligt til forudbestilling og forhåndsbelastning fra 10. marts.

De, der har købt forud Borderlands 3 gennem Steam vil være i stand til at indlæse spillet på 10. marts.

Når spillet frigives, vil du kunne begynde at spille den 13. så snart 07:00 PT, 10:00 ET, 15:00 UK, 16:00 CET.

En af de seje ting ved udgivelsen er, at det vil give dig mulighed for at spille med andre, der har købt spillet gennem Epic Games Store.

PC-tværspil fungerer mellem versionerne takket være magien ved SHiFT Matchmaking. Når spillet startes første gang på Steam og på Epic efter installation af en ny patch, vises en “PC Cross-Play” -skærm. Dette giver dig muligheden for at aktivere eller deaktivere funktionen. Deaktivering af denne funktion begrænser dig til at spille med andre mennesker på den samme pc-platform, men du kan altid aktivere den til enhver tid gennem indstillingsmenuen.

En forudgående SHiFT-konto er ikke påkrævet for at deltage i Cross-Play.

Uanset om du valgte at aktivere eller deaktivere cross-play, bliver du stadig bedt om at indstille et PC Cross-Play Display-navn. Dette er nødvendigt for den nye SHiFT Matchmaking-funktionalitet.

Til sidst vil du også kunne sende e-mail til spillere på Steam eller Epic Games Store, men når ikke, når det først frigives. Denne funktion implementeres i en fremtidig opdatering.

Hvis du skifter fra Epic Games Store-versionen af ​​spillet til Steam, vil du være i stand til at overføre dine gemte filer over. Dette skal dog gøres manuelt, så vær forsigtig, at du ikke mister dine gemte filer. Backups er din ven.

Læs også  Halo Infinite: 343 ikke helt, hvor det ”forventede at være” med hensyn til bredere offentlig testning

Gearkasse sender instruktioner om, hvordan man manuelt overfører gemte filer over, når Steam-versionen er frigivet.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -