HomePcBattlefield 5: DICE reviderer TTK-ændringer igen

Battlefield 5: DICE reviderer TTK-ændringer igen

Battlefield 5s forventede TTK-opdatering falder i morgen.

DICE har skitseret de ændringer på højt niveau, der er foretaget Slagmark 5 senere i denne uge med patch 6.2. Udvikleren reviderer de fleste af TTK-ændringerne introduceret med patch 5.2 i december.

De dårligt modtagne TTK-ændringer udføres til fordel for den mere velkendte, dødelige TTK, som spillet nød sidste år. I det væsentlige vil disse ændringer gøre våben dødelige på nært hold, øge rekylen og gøre afleveringen mindre alvorlig.

De opdaterede statistikker vil ikke være identiske med deres før-5.2-værdier, da DICE stadig ønsker, at SMG’er og andre CQC-våben skal være mest effektive inden for 30 meter. Med andre ord går de fleste våbenes basisskade tilbage til 5,0, men skadesfaldet vil være mindre aggressivt end set i 5.2.

Bortset fra dette tilføjer morgendagens opdatering også tankvisuel tilpasning, en funktion, der er blevet opført som “kommer snart” siden Battlefield 5’s lancering i november 2018. Funktionen understøtter ikke kun standard camos, du vil også være i stand til at ændre udseendet på chassis og tårn.

Patch 6.2 vil være tilgængelig fra starten 01:00 PT, 4:00 ET, 09:00 GMT.

Læs også  Bloodborne first-person mod viser dig Yharnam fra et helt nyt perspektiv
RELATED ARTICLES
- Advertisment -