ForsidePcAssassin's Creed: Odyssey er fri til at spille denne weekend

Assassin’s Creed: Odyssey er fri til at spille denne weekend

I denne weekend kan du hoppe ind i Assassin’s Creed: Odyssey helt gratis.

Ubisoft har annonceret detaljer om en ny gratis weekend til Assassin’s Creed: Odyssey. Tilgængelig på pc, PS4 og Xbox One, den gratis weekend giver dig adgang til det fulde spil, og dine fremskridt overføres til det vigtigste, hvis du køber det.

Den gratis weekend er tilgængelig fra og med torsdag den 19. marts og indtil søndag den 22. marts. Den starter med kl 12 am PT, 3am ET, 7am UK på PS4 / Xbox One, og fire timer senere på pc. Assassin’s Creed: Odyssey er et massivt spil, så du kan forhåndsindlæse det senere i dag på Uplay og gennem PlayStation Store på PS4.

For spillere på Xbox One kræves et gyldigt Xbox Live Gold-abonnement. Du behøver ikke en konstant internetforbindelse for at spille på nogen platform, bare for at starte oplevelsen.

Det nyligt tilføjede Ezios romerske sæt er også tilgængeligt for at låse op gennem Ubisoft Club-belønninger.

Себастьян Шнайдер
Себастьян Шнайдер
eSportsman Dette er ikke et job, det er en livsstil, en måde at tjene penge på og på samme tid en hobby. Sebastian har sin egen sektion på siden - "Nyheder", hvor han fortæller vores læsere om de seneste begivenheder. Fyren helligede sig spillelivet og lærte at fremhæve de vigtigste og mest interessante ting for en blog.
RELATED ARTICLES