HomePcApex Legends dev fyret for racistiske, sexistiske kommentarer fremsat i 2007

Apex Legends dev fyret for racistiske, sexistiske kommentarer fremsat i 2007

Respawn har fyret en lead Apex Legends -udvikler, efter at nogle af hans tidligere bemærkninger er dukket op.

Daniel Z. Klein, der arbejdede som hovedspildesigner hos Apex Legends -udvikleren Respawn, er blevet sluppet, efter at blogindlæg, han skrev i 2007, blev opdaget. Posterne havde Klein, der kaldte kvinder “irrationelle” for deres “idiotiske kromosomer”, og i en anden lignede hans afrikanske naboer med dyr.

Se på YouTube

Skærmbilleder af blogindlæggene foretog runderne i sidste måned, hvilket fik Klein til at indrømme, at han skrev dem og undskyldte dengang.

”Jeg tager fuldt ejerskab for de ting, jeg sagde, og jeg er flov, ked af det og vred på mit yngre jeg for at have sagt dette. Jeg håber, det er indlysende, at jeg ikke tror på disse ting mere, ”skrev Klein på Twitter.

Da stillinger kom frem, fortalte EA Fanbyte, at dets HR -afdeling undersøger. Et par dage senere blev Klein fyret.

Spildesigneren annoncerede nyheden i en lang Twitter -tråd. “Jeg har hældt så meget energi i at blive et bedre menneske siden da, og lige nu er jeg bare meget deprimeret, fordi det føles, at jeg aldrig vil kunne gøre op med, hvem jeg var,” sagde han.

“For at være klar siger jeg ikke, at EA eller Respawn gjorde noget uhensigtsmæssigt. De havde absolut deres ret til at opsige mig, meget som jeg kan være uenig i den beslutning. ”

Endelig er jeg virkelig ked af det til Apex -holdet. Dette er en hovedpine, de ikke havde brug for. Jeg ved, hvad deres fremtidsplaner er, og jeg tror absolut, at Apex har en lys fremtid. Der kommer så meget sejt lort. Jeg ville bare ønske, at jeg kunne have arbejdet på det.

Læs også  Cyberpunk 2077 giver dig mulighed for at ændre din karakters tænder og neglelængde

– Daniel Zenon Klein (@danielzklein) 10. august 2021

Som bemærket af Fanbyte har Klein været talsmand for marginaliserede grupper og forstærket budskaber om deres kampe.

Kleins udtalte karakter og hans spildesignudtalelser, når det kommer til karakterbalance i Apex Legends, har sandsynligvis bidraget til, at nogle af disse mennesker graver hans gamle blogs ud for at underminere ham.

Ikke desto mindre er det forståeligt, at EA – og ethvert andet spilfirma i dag – ville nippe til dette i knoppen, før det bliver et problem, især da rivaliserende Activision Blizzard i øjeblikket beskæftiger sig med en massiv retssag anlagt af staten Californien mod det påståede udbredt chikane, sexisme og et giftigt arbejdsmiljø.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -