HomeVideoAnimal Crossing-spiller på jagt efter at tjene 1 milliard Bells ved at...

Animal Crossing-spiller på jagt efter at tjene 1 milliard Bells ved at sælge næse

En Animal Crossing-spiller har taget en umulig udfordring.

Gamecube-versionen af Krydsende dyr har en vare, der koster 999.999.999 klokker, hvilket gør det uoverkommeligt dyrt for størstedelen af ​​spillerne.

Ikke medmindre du er speedrunner BrianMp16, som imidlertid planlægger at fejre den forestående lancering af Animal Crossing: New Horizons ved at få alle en milliard klokker legitimt og købe Postmodellen (en postkontormodel).

BrianMp16s strategi er at spille Stalk Market ved at købe ublu mængder af næse og sælge dem. ”Jeg har oprindeligt anslået 200-300 timer til færdiggørelse afhængigt af min held og det ser ud som om jeg vil afslutte omkring 180 timer,” forklarede BrianMp16 i et Reddit-indlæg.

Postmodellen kan erhverves gennem svigt eller ved blot at indtaste en Nook Code, men BrianMp16 ville gøre det på den hårde – legitime måde. Speedrunner leverer den sidste strækning på deres Twitch-kanal kl 14:00 PT, 17:00 ET, 22:00 UK i morgen, den 6. marts.

Se 1.000.000.000 klokker til postmodel uden glitches fortsætter! (HD-gameplay er ankommet!)! Milliarder! Mail! Uenighed fra BrianMp16 på www.twitch.tv

Tak, Eurogamer.

Læs også  Ubisoft brugte den ekstra tid til at forfine Watch Dogs Legions største mekaniker
RELATED ARTICLES
- Advertisment -