HomeSwitchAnimal Crossing: Nye horisonter Nintendo Direct kommer i morgen

Animal Crossing: Nye horisonter Nintendo Direct kommer i morgen

Nintendo er næsten klar til at tale mere om sit første store spil i år.

Nintendo er vært for en ny Direct-præsentation i morgen, den 20. februar, der er helt dedikeret til Animal Crossing: New Horizons. Strømmen på 25 minutter giver et “dybtgående” blik på spillet.

Det starter kl 06:00 PT, 9:00 ET, 14:00 UK på Nintendos YouTube-, Facebook- og Twitter-kanaler. Vi bringer dig livestreamindlejringerne, så snart de er tilgængelige.

På trods af at det blev annonceret i 2018 forbliver New Horizons lidt mystisk. Vi finder langsomt ud af mere om spillet, såsom det faktum, at spillere kun har tilladelse til at oprette en ø pr. Switch-konsol.

Nintendo Japan afslørede også for nylig, at vi muligvis kan sikkerhedskopiere vores gemte filer i skyen som en del af Nintendo Switch Online, skønt dette endnu ikke er bekræftet korrekt.

Indhente alle dyrekrydsninger: detaljerede nye horisonter, vi har indtil videre, inklusive bonusbestillinger, gameplaydetaljer, håndværk og mere i vores historie.

Læs også  Gone Home, Drawful 2 og Hob er gratis i Epic Games Store
RELATED ARTICLES
- Advertisment -